jonas hagström  FÖRELÄSNING

Jonas föreläser om något så viktigt som drömmar, mål och inspiration. Han ger dig nycklar som låser upp tron på och viljan att förändra och förbättra.

FÖRELÄSNING

Entreprenören och företagsledaren Jonas Hagström

Jonas Hagström ger en tankeväckande, ärlig och inspirerande föreläsning om att möjliggöra det som kan tyckas omöjligt.

Med rätt inställning visar Jonas att det går att tro på sig själv och att bara göra - som om ingenting är omöjligt. Detta är en föreläsning med mycket humor, allvar och känsla. Jonas är en föreläsare som berör, engagerar och manar till handling.

Jonas kan verkligen konsten att ge sina åhörare en knuff I rätt riktning. Eftersom det sker utan pekpinnar och med glimten i ögat får du ännu mer lust att gå ut i världen och hjälpa andra. Jonas ger åhöraren modet börja göra saker och våga säga ja lite oftare.


Med konkreta och vardagsnära exempel blir Jonas berättelser en intressant mix av visioner och evidensbaserade anekdoter. Han drar gärna paralleller till sitt körprojekt och menar att inspiration, motivation och personlig utveckling är det som driver en människa framåt. Han ger också verktyg för hur du kan vända en negativ trend till något positivt. Med små, enkla medel.

FÖRELÄSNING

EN SANN INSPIRATÖR

Jonas Hagström ger en tankeväckande, ärlig och inspirerande föreläsning om att möjliggöra det som kan tyckas omöjligt.

  • Låt dig inspireras av hur man genom att våga säga ja och tro på sig själv, kan få det till synes omöjliga att bli möjligt.
  • Man kan aldrig förutse exakt hur saker och ting ska bli, det enda man kan vara 100% säker på är att om man inte börjar, då blir det ingenting.
  • Söker du inspiration och energi? Vill du skapa förändring och förbättring, för organisationen, dig själv eller andra? Vill du uppnå mål eller kanske förverkliga drömmar? Börja nu! Det kommer aldrig att komma en bättre tid eller vara bättre tajming senare. Lyssna på Jonas Hagström och få den knuff du behöver.

Jonas Hagström

KONTAKT OCH BOKNING

Är du redo att skapa förändring inom dig själv eller på arbetsplatsen? Behöver du redskap för att nå dina mål och förverkliga dina drömmar?

Då är du välkommen att boka in en föreläsning med socialentreprenören Jonas Hagström. Det är bara att fylla i formuläret nedan så återkommer vi snarast möjligt.