om jonas hagström

Har du styrkan att säga ja? Vågar du tro på dig själv och lita på andra? Jonas förklarar hur rätt inställning kan skapa fler möjligheter och ge nya perspektiv.

Om jonas hagström

Jonas är uppvuxen i en fjällby med 12 invånare. Pappan som var entreprenör hade alltid något nytt på gång och lärde Jonas att allt går bara man vill.

Att inte vara rädd och att våga misslyckas är en inställning som har präglat Jonas hela livet. Det har lett honom in i företagsvärlden där socialt entreprenörskap ses som något ytterst positivt. Han har till och med stått på samma scen som sångaren och låtskrivaren Tomas Ledin!

Små medel blir stora handlingar

Jonas menar att vi alla både vill och kan göra skillnad. Både för andra men också för oss själva. Vi behöver bara rätt verktyg och en liten kick i rätt riktning - något som Jonas gärna bistår med. Han blandar humoristiska anekdoter sin smått galna pappa (hans egna ord), om livet som entreprenör och företagare samt om ledarskapet i den framgångsrika kören The Rockin Pots. En kör han startade för nyanlända i ett flyktingläger.

I Jonas värld finns inte påståenden som "det där går aldrig" eller "du kommer aldrig att få det att fungera". Det går tvärt emot allt han har lärt sig och han lever snarare efter mottot att allt måste gå någon gång, bara man provar och vågar säga ja!

Entreprenören och inspiratörer Jonas Hagström är en varm, humoristisk och upplyftande föreläsare som är uppskattad av många. Med en och annan tankeställare och knuff i rätt riktning kan även du göra förändringar för att förbättra och förnya både dig själv och din arbetsplats.

Med små medel kan du göra stora handlingar som har betydelse både för ditt eget och andras liv. Alla kan göra någonting - det gäller bara att börja och att våga säga ja!

Jonas Hagström

KONTAKT OCH BOKNING

Är du redo att skapa förändring inom dig själv eller på arbetsplatsen? Behöver du redskap för att nå dina mål och förverkliga dina drömmar?

Då är du välkommen att boka in en föreläsning med socialentreprenören Jonas Hagström. Det är bara att fylla i formuläret nedan så återkommer vi snarast möjligt.